İçeriğe geç
Gündem

İYİ Parti'den 9. yıl mesajı: İlk seçimde iktidarın sona erdirilmesi hedefleniyor

Fav Haber ·

İYİ Parti'den 9. yıl mesajı: İlk seçimde iktidarın sona erdirilmesi hedefleniyor

İYİ Parti Grup Başkanvekili Uğur Poyraz, partinin 9. yıl etkinliğinde yaptığı açıklamada ilk seçimde iktidarla milletin imtihanını bitirmeyi planladıklarını söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, partisinin 9. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte ANKA Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Poyraz, partinin 9 yılı geride bıraktığını ve her gün yeşeren bir umutla ilerlediklerini belirtti.

Poyraz, bu sürecin umutsuzlukla başladığını ancak 9 yıl boyunca her gün bir umudun yeşerdiğini ifade etti. Türk milletine hizmet etme kararlılıklarını ortaya koyduklarını, bir arada olmanın gücünü hissettiklerini aktaran Poyraz, İYİ Parti ailesinin Türk milletinin bir parçası olduğunu söyledi.

Umudu ve heyecanı canlı tuttuklarını dile getiren Poyraz, tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerinin doğru olduğunu bildiklerini ve mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.

Önümüzdeki dönemde ilk seçimde öncelikli planlarının iktidarla milletin imtihanını sona erdirmek olduğunu belirten Poyraz, bu planın Türkiye'nin yeniden parlamenter demokrasiye kavuşması açısından da önemli bir adım olacağını savundu. Türkiye'nin kişilere ya da partilere değil, bir sisteme ihtiyacı olduğunu söyleyen Poyraz, İYİ Parti'nin bu amaçla mücadele ettiğini ve Dervişoğlu'nun liderliğinde güçlenerek hedefe ilerlediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com

Diğer Gündem haberleri

Tümü →
Son dakika Telegram'da