MHP'nin 15'inci Olağan Kurultayı 7 Şubat 2027'de toplanacak

MHP, 15'inci Olağan Kurultayı'nı 7 Şubat 2027'de düzenleyecek. Tarih, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yaptığı toplantının ardından duyuruldu.
Diken'in haberine göre MHP'nin 15'inci Olağan Kurultayı 7 Şubat 2027'de yapılacak. Kurultay tarihini Genel Başkan Devlet Bahçeli açıkladı.
Bahçeli'nin tarihi, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından duyurduğu bildirildi.
Partinin bir önceki kurultayı olan 14'üncü Olağan Kurultay Mart 2024'te düzenlenmişti. Bu kurultayda tek aday olan Bahçeli, 1295 delegenin tamamının oyunu alarak 11'inci kez genel başkan seçilmişti.
Haberde, Bahçeli'nin 6 Temmuz 1997'den bu yana, yani kesintisiz 29 yıldır MHP genel başkanlığını yürüttüğü de belirtildi.
Kaynak: Diken


