Bakan Bak Cuma günü Malatya'da; kitap fuarı ve spor tesisi açılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cuma günü Malatya'ya gelerek Kitap Fuarı, Melekbaba Spor Kompleksi ve Şehir Kütüphanesi'nin açılışlarına katılacak.
Malatya Haber'in haberine göre Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cuma günü kentte bir dizi açılış için bulunacak. Bakanın programında Kitap Fuarı, bazı spor tesisleri, şehir kütüphanesi ve diğer yatırımların açılışı yer alıyor.
Bildirilene göre saat 11.00'de Mişmiş Park Fuar Alanı'nda Kitap Fuarı, saat 14.30'da Melekbaba Spor Kompleksi açılacak. Saat 15.30'da ise Şehir Kütüphanesi ve Toplu Açılış Töreni yapılacak.
Bakan Bak'ın günlük programı 06:00'da İstanbul-Malatya uçuşuyla başlayacak ve 07:45'te Malatya Havalimanı'ndaki karşılamayla devam edecek. Ardından 09:00'da Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı'nda il yönetim kurulu toplantısı, 10:00'da aynı yerde basın açıklaması yapılacak.
Programda ayrıca 13:00'te Yeşilçam Caddesi'nde esnaf ziyareti ve 13:45'te üye-hane ziyareti bulunuyor. Gün, 18:00'de Gedik Sosyal Tesisleri'nde AKP Malatya İl Gençlik Kolları'nın ev sahipliğinde düzenlenecek gençlik buluşmasıyla tamamlanacak.
Kaynak: Malatya Haber


