İçeriğe geç
Yerel

Kayseri'de eczanelerin bayram mesaisi belli oldu: 28 ve 29 Ekim'de nöbetçi düzeni

Fav Haber ·

Kayseri'de eczanelerin bayram mesaisi belli oldu: 28 ve 29 Ekim'de nöbetçi düzeni

Kayseri Eczacı Odası, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 ve 29 Ekim'de uygulanacak çalışma düzenini duyurdu. Öğleden sonra ve bayram günü nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

Kayseri Eczacı Odası'nın duyurusuna göre, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla eczanelerin çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi. Uygulama 28 ve 29 Ekim tarihlerini kapsıyor.

Kayseri Haber'in aktardığına göre eczaneler 28 Ekim Çarşamba günü saat 08.30'da açılacak. Yarım gün resmi tatil nedeniyle olağan çalışma düzeni saat 13.00'te sona erecek ve bu saatten sonra ilaç ihtiyacı olanlar nöbetçi eczanelere başvurabilecek.

Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı 29 Ekim Perşembe günü ise eczaneler olağan düzenle hizmet vermeyecek. Gün boyunca ilaç gereksinimi olan vatandaşlar nöbetçi eczanelerden yararlanabilecek.

Düzenli ilaç kullanan vatandaşların sorun yaşamaması için ilaçlarını önceden temin etmesi önerildi. Nöbetçi eczanelerin adres ve iletişim bilgilerine Kayseri Eczacı Odası'nın resmî internet sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

Kaynak: Kayseri Haber

Diğer Yerel haberleri

Tümü →
Son dakika Telegram'da