İçeriğe geç
Spor

Ndidi: Crystal Palace maçına hazırız, yarını bekliyorum

Fav Haber ·

Ndidi: Crystal Palace maçına hazırız, yarını bekliyorum

Beşiktaşlı Wilfred Ndidi, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Crystal Palace karşılaşmasının önemini bildiklerini ve maça hazır olduklarını söyledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın saat 22.00'de sahasında İngiliz ekibi Crystal Palace'ı konuk edecek. Maç öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Nijeryalı futbolcu Wilfred Ndidi, İngiltere'den gelen takımların yüksek tempoya ve sert oyuna alışık olduğunu belirtti. Ndidi, kendilerinin de güçlü rakiplere karşı oynadığını ve bu nedenle hazır olduklarını ifade etti.

Orkun'u takımın çok önemli bir parçası ve gerçek bir lider olarak niteleyen Ndidi, teknik direktörün onun yokluğunda şu ana kadar işleri iyi yönettiğini söyledi.

29 yaşındaki futbolcu, oyuncuların her an hazır olması gerektiğini vurguladı. Teknik direktörün bunu net biçimde anlattığını, herkesin şans bulabileceğini bildiklerini ve sezonun uzun olduğunu aktardı.

Hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu belirten Ndidi, yarınki maçın önemini bildiklerini ve son karşılaşmadan ders çıkardıklarını söyledi. Futbolcu, sahada kendilerini göstermek istediklerini kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

İlgili video

Diğer Spor haberleri

Tümü →
Spor haberleri Telegram'da