Süleymanpaşa'da balıkçıların ağına 1,5 ton kefal takıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Marmara Denizi'nde avlanan bir tekne, yaklaşık 1,5 ton kefalle limana döndü. Balıkların iri olması nedeniyle ağlar zor temizlendi.
Haberler.com'un haberine göre Süleymanpaşa'dan Marmara Denizi'ne açılan balıkçılar, kefal avında verimli bir gün geçirdi. Bir balıkçı teknesi yaklaşık 1,5 ton kefal getirdi, onlarca kasa dolusu balık limanda yoğunluk oluşturdu.
Limana dönen balıkçılar, ağlara takılan kefalleri tek tek ayıkladı. Balıkların iri olması nedeniyle zaman zaman güçlük yaşandı. O anların görüntülendiği aktarıldı.
Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, bölgedeki balıkçıların kefal avına devam ettiğini söyledi. Pehlivanoğlu, o gün bir balıkçının yaklaşık 1,5 ton kefalle döndüğünü belirterek bu durumun balıkçıları sevindirdiğini ifade etti.
Pehlivanoğlu ayrıca ilerleyen dönemde lüfer, palamut, hamsi ve istavrit avlayacaklarını kaydederek vatandaşların taze balık tüketmeye devam edeceğini dile getirdi.
Kaynak: Haberler.com · Ayrıca: Yeni Şafak
Olayın gelişimi (3 haber)
- Haberler.com: Tekirdağ Süleymanpaşa'da balıkçılar 1,5 ton kefalle limana döndü
- Yeni Şafak: Tekirdağ'da ağlar zor çekildi: Balıkçılar 1,5 ton kefalle limana döndü
- Haberler.com: Tekirdağ'da balıkçılar Marmara'dan yaklaşık 1,5 ton kefalle limana döndü
Aynı olayı anlatan haberler otomatik olarak bir araya getirilir; ilk yayımlayan kaynak en üsttedir.


