İçeriğe geç
Gündem

Antalya'daki hortumda 4 işçi ölmüştü; iki kişi tutuklandı

Fav Haber · · Son güncelleme:

SON GELİŞME · 18:214 işçinin öldüğü hortum afetinde 2 tutuklama!Ege'de Son Söz (İzmir)
Antalya'daki hortumda 4 işçi ölmüştü; iki kişi tutuklandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde hortumun konteynerleri parçalaması sonucu 4 işçinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberler.com'un haberine göre, Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki inşaat alanında yaşanan olayla ilgili gözaltına alınan iş yeri sahipleri, bir iş güvenliği uzmanı ve bir şantiye şefi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, şüphelilerden iş yeri sahibi M.Ç. ile şantiye şefi D.K.'nın tutuklanmasına karar verdi. Diğer iki şüpheli, iş yeri sahibi Ş.Ç. ile iş güvenliği uzmanı İ.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 26 Ekim 2026 tarihinde saat 23.00 sıralarında meydana gelmişti. Hortum, inşaat işçilerinin kaldığı iki konteyneri parçaladı.

Konteynerlerde bulunan 5 işçiden 4'ü hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında Aycan Kılınç, Muhammed El Omar, İsa Elnevvah ve Muhammed El Zeyn'in bulunduğu aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com · Ayrıca: Haber7, Karar, Ege'de Son Söz (İzmir)

Olayın gelişimi (4 haber)

  1. Haberler.com: Kepez'de 4 işçinin öldüğü hortum faciasında iş yeri sahibi ve şantiye şefi tutuklandı
  2. Haber7: 4 işçinin öldüğü hortum faciasında 2 tutuklama
  3. Karar: 4 işçinin öldüğü hortum faciasında müteahhit ve şantiye şefi tutuklandı
  4. Ege'de Son Söz (İzmir): 4 işçinin öldüğü hortum afetinde 2 tutuklama!

Aynı olayı anlatan haberler otomatik olarak bir araya getirilir; ilk yayımlayan kaynak en üsttedir.

Diğer Gündem haberleri

Tümü →
Son dakika Telegram'da