İçeriğe geç
Gündem

Gebze'de restorana düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybetti

Fav Haber · · Son güncelleme:

SON GELİŞME · 16:00Gebze’de restorana silahlı saldırı: İş yeri sahibi hayatını kaybettiKarar
Gebze'de restorana düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir lahmacun ve kebap salonuna silahla ateş açıldı. Saldırıda yaralanan 53 yaşındaki iş yeri sahibi hastanede kurtarılamadı.

Haberler.com'un aktardığına göre olay, Gebze'nin Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi'nde bulunan bir lahmacun ve kebap salonunda yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin iş yerine silahla ateş açtığı bildirildi.

Saldırıda iş yerinin sahibi olan 53 yaşındaki kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

Yaralı iş yeri sahibi, ilk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Aynı iş yerinin daha önce de hedef alındığı öğrenildi. 15 Ocak'ta düzenlenen silahlı saldırıda, iş yeri sahibinin arkadaşı oldukları belirtilen 2 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: Haberler.com · Ayrıca: Habertürk, Haber7, Ege'de Son Söz (İzmir), Karar

Olayın gelişimi (5 haber)

  1. Haberler.com: Gebze'de aynı restorana ikinci silahlı saldırıda 53 yaşındaki iş yeri sahibi öldü
  2. Habertürk: Restorana saldırı! İş yeri sahibi öldü!
  3. Haber7: Kocaeli'de restorana düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi öldü
  4. Ege'de Son Söz (İzmir): Restorana saldırı: İş yeri sahibi öldü!
  5. Karar: Gebze’de restorana silahlı saldırı: İş yeri sahibi hayatını kaybetti

Aynı olayı anlatan haberler otomatik olarak bir araya getirilir; ilk yayımlayan kaynak en üsttedir.

Diğer Gündem haberleri

Tümü →
Son dakika Telegram'da