Çekmeköy'de kurye motosikletine gaza basan kişi iki araca çarpıp kaçtı

İstanbul Çekmeköy'de akü takviyesiyle çalıştırılan kurye motosikleti, yanındaki bir kişinin gaza basması üzerine park halindeki iki otomobile çarptı. Kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
Yeni Şafak'ın haberine göre olay, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yaşandı. Kuryelik yapan bir kişi, aküsü biten motosikletini takviye cihazı kullanarak çalıştırdı.
Kurye cihazı çantasına yerleştirirken, sokaktan geçen ve yanında duran bir kişi motosikletin gazına bastı. Çalışır durumdaki motosiklet kontrolsüz biçimde öne fırladı.
Motosiklet, sokakta park halinde bulunan iki otomobile çarparak durabildi. Gaza basan kişinin ise olay yerinden hızla uzaklaşıp kayboldu.
Kazada kurye motosikletinde ve iki araçta maddi hasar oluştuğu aktarıldı. Kurye, durduk yere büyük zarara uğradığını söyledi.
Olayın kamera görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Haberde, kullanıcıların görüntülere tepki gösterdiği ve söz konusu kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Kaynak: Yeni Şafak


